Facebook hatası”

3.12.2014 10:27:10

MHP Melikgazi İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Atıf Akkum, kendisine ait olduğunu kabul ettiği Facebook hesabında, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu beğenmesine rağmen, Kesinlikle Facebook'un hatasıdır” diyerek kendini savundu.

30 Mart Yerel seçimlerinde İldem Mahallesi muhtarlığına aday olan Atıf Akkum dün de MHP Melikgazi İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. MHP İl Binası’nda adaylığını duyuran Akkum’un yanında Özet Petrol’ün sahibi Mehmet Özet ve partililer yer aldı. Melikgazi Belediyesi’nde görev yaptığını ancak önceki gün görevinden istifa ettiğini dile getiren Akkum, “Devlet Bahçeli’nin emrinde ben ve arkadaşlarım hizmete talibiz” diye konuştu.

 Yok böyle savunma!

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kendine ait olduğunu kabul ettiği “Atıf Akkum” adlı hesapta, AKP Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu beğenen, ancak bu beğeniyi inkar eden Atıf Akkum, “Mustafa Palancıoğlu’nu ben şahsen tanımıyorum. Basından ve belediye başkanı olduğu için tanıdığım bir insan. Facebook sayfamda öyle bir beğeni varsa bile benim bilgim dışındadır. Kesinlikle Facebook’un hatasıdır. Ben bu teşkilata 12 yaşımdan beri hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak, böyle bir yanlışlığı hayatımda yapmam, yapanları da onaylamam. Böyle bir şey olamaz” diyerek topu Facebook yöneticilerine attı.

 “Muhtarlara belediye yardım etti”

 30 Mart Yerel Seçimleri’nde İldem Mahalle Muhtarlığı’na aday olan ancak seçilemeyen Akkum, “Seçimlerde İldem Mahalle Muhtarlığı’na adaylığımızı açıkladık. Tabiî ki seçmen her zaman için vermiş olduğu kararlara saygılıyız. Seçmen bizi teveccüh göstermedi. Mevcut muhtarı kazandırdı. Kayseri’de 3 muhtar dışında tamamını eski muhtarlar tekrar kazandı. Nedeni ise belediye destekleri. Bende bu kazanamayan ekibin içerisindeyiz” diye konuştu.

 Bir basın mensubunun, “MHP İl Başkanı Mete Eke tek listeyle katılacaklarını söylemişti, şu anda 2 aday var, bu konuda neler düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine; Akkum, “Bu bir demokratik seçim. Tabiî ki İl Başkanlığı’nın görüşüne de saygımız sonsuz. Bizde bir MHP’li olarak, partiye gönül vermiş birisi olarak bende böyle bir makama adayım. Süreç neyi gerektirirse bizde gerekeni yerine getiririz” diye cevap verdi. 

Haber: Dilek BOLAT